5 Simple Techniques For slot1234

711 BV stuurt de Speler vervolgens for each e-mail een connection waarmee de Speler een nieuw wachtwoord kan instellen.

Je registratie is geweigerd. Je kan bij ons geen account aanmaken. Neem Get in touch with op satisfied de klantenservice indien je vragen hebt.

In alle gevallen, worden de bestanden, gegevens en documenten die door 711 BV of de eventuele partners onder veilige omstandigheden bewaard op informaticadragers en beschouwd als bewijs van de communicatie, de overeenkomst en alle financiële transacties die plaatsvonden tijdens de duur van de Overeenkomst.

711 BV aanvaardt geen enkele klacht betreffende enige activiteit uitgevoerd op uw account door een derde.

Een bericht tot wijziging met een ingangsdatum daarvan, wordt weergegeven op de Site. Dit gebeurt doorway een pop-up te vertonen bij de eerstvolgende aanmelding op de Website.

De Speler kent ook aan 711 BV het recht toe om op eender welk ogenblik een bewijsstuk te vragen van de storting van een klant voor alle andere betalingen.

Overeenkomstig de geldende Europese en nationale bepalingen heeft de Speler recht op toegang tot het file en het recht om de informatie fulfilled slot betrekking tot het gedeelte "Spelersgegevens" onder "Mijn account" recht te zetten.

Als je hulp nodig hebt bij het resetten van je wachtwoord, kunnen we je helpen doorway je een url te sturen om deze opnieuw in te stellen.

Er is een mismatch tussen je achternaam of geboortedatum bij de IDIN-verificatie. Gelieve Speak to op te nemen met onze klantenservice. Er zijn dubbele gegevens gevonden bij je IDIN-verificatie. Gelieve Call op te nemen met onze klantenservice.

Wil je liever op de hoogte blijven more than welke promoties er actief zijn en welke promoties je mag verwachten? Bezoek dan zeker onze promoties pagina en schrijf je in voor onze promotionele mails!

de inschrijving niet te zullen gebruiken voor witwassen of financiering van terrorisme, voor overtreding van sanctieregelingen, of voor fraude achieved of misbruik van de vergunde kansspelen;

711 BV kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor frauduleus gebruik of misbruik van een Spelersaccount of voor gestolen debet- of kredietkaarten, zelfs als dit frauduleus gebruik of misbruik van het Spelersaccount of de diefstal van de kaarten wordt gemeld aan 711 BV.

In het weekend kan het jammer genoeg wat langer duren omdat de banken niet steeds alle betalingen uitvoeren. Hier komt binnenkort verandering in. Dan zullen de snelle betalingen in het weekend ook een feit worden.

In het geval van opschorting of afsluiting van het Gebruikersaccount van een Speler, behoudt 711 BV zich het recht voor om:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Simple Techniques For slot1234”

Leave a Reply

Gravatar